Datorita vremii nefavorabile sunt intarzieri in livrare spre judetele Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Nu recomandam comenzi urgente.

Majorare tarife Fan Courier

Incepand din data de 04 noiembrie 2023, Fan Courier anunta majorarea semnificativa a tarifelor percepute pentru livrarea coletelor in localitatile acoperite. Site-ul nostru ofera trei optiuni de livrare prin Fan Courier: livrare la adresa ta, livrare cu ridicare personala din sediul Fan Courier sau PayPoint si de asemenea livrare cu ridicare personala din FanBox. Tarifele sunt diferite in functie de optiunea aleasa. In acest moment, cea mai convenabila optiune Fan Courier este livrarea cu ridicare personala din FanBox unde poti achita card la ridicarea coletului.

Continua
Stiri
437 vizualizari

Program curieri Rusalii 2023

Curierii au anuntat programul de lucru mentionat mai jos. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta.

Continua
Stiri
2004 vizualizari

Actualizare majora la BlackFetish Romania

Azi am actualizat platforma site-ului nostru la ultima versiune disponibila si de asemenea am profitat de aceasta ocazie pentru a implementa o noua interfata, speram mai placuta si mai rapida.

Continua
Stiri
250 vizualizari

Program Sarbatori 2022

Curierii cu care noi livram au anuntat urmatorul program de lucru de Sarbatori. Te rugam sa iei in calcul si eventuale intarzieri, aceasta perioada nefiind potrivita pentru comenzi in regim de urgenta.

Continua
Stiri
2161 vizualizari
Produsul a fost adaugat la comparator

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la parteneri. Detalii aici. Prin continuarea navigarii sau prin apasarea butonului Accept esti acord cu utilizarea acestora. Daca nu esti de acord, inchide aceasta pagina.

Produsul a fost adaugat la Lista preferate