• -10%
Ryra The Wand Massager Black
Ryra The Wand Massager Black
Ryra The Wand Massager Black
Ryra The Wand Massager Black

Ryra The Wand Massager Black

SK48635
Ultimele produse in stoc
279,00 lei 310,00 lei -10%
cu TVA Se livreaza in general in 24 de ore. Timpul efectiv de livrare nu este garantat, el depinde exclusiv de curier

Cu acest produs "Ryra The Wand" Chisa a creat un adevarat miracol pentru masturbarea feminina. Suprafata sa prietenoasa din silicon moale se simte grozav iar forma sa ergonomica ii permite sa stea bine in mana ta. Astfel vei avea un control perfect asupra miscarilor tale. Datorita gatului flexibil intre capul de silicon si corpul vibratorului vei putea gasi cu usurinta pozitia perfecta. Este 100% rezistent la apa si deci il poti lua cu tine sub dus. Pentru activare trebuie sa tii apasat doua secunde butonul central. Daca il apesi repetat si scurt vei putea schimba intre cele cinci moduri de vibrare. Cu butoanele + si - vei putea creste sau scadea intensitatea in trei trepte. Vei trai apoi momente minunate pana la un orgasm foarte intens. Se curata cu apa calduta si sapun.

La acest produs nu se ofera puncte de loialitate deoarece beneficiaza deja de o reducere.


Pentru a se putea expedia in ziua in care se plaseaza comanda, aceasta trebuie sa fie plasata pana maxim ora 13. Aceasta informatie are o valoare orientativa si nu are putere contractuala, in sensul ca pot exista motive obiective pentru care pachetul sa nu poata fi expediat in ziua respectiva. Dar in general, daca plasezi comanda pana la ora mentionata, vom face tot ce ne sta in putinta pentru a expedia in aceeasi zi cu comanda ta.

Descriere

Cu acest produs "Ryra The Wand" Chisa a creat un adevarat miracol pentru masturbarea feminina. Suprafata sa prietenoasa din silicon moale se simte grozav iar forma sa ergonomica ii permite sa stea bine in mana ta. Astfel vei avea un control perfect asupra miscarilor tale. Datorita gatului flexibil intre capul de silicon si corpul vibratorului vei putea gasi cu usurinta pozitia perfecta. Este 100% rezistent la apa si deci il poti lua cu tine sub dus. Pentru activare trebuie sa tii apasat doua secunde butonul central. Daca il apesi repetat si scurt vei putea schimba intre cele cinci moduri de vibrare. Cu butoanele + si - vei putea creste sau scadea intensitatea in trei trepte. Vei trai apoi momente minunate pana la un orgasm foarte intens. Se curata cu apa calduta si sapun. Se stocheaza departe de lumina soarelui si de alte produse din silicon.

Detalii produs

Diametru
5,30 cm
Lungime
30,00 cm
Material
Metal
Plastic
Silicon
Culoare
Negru
Alimentare
Acumulator cu reincarcare USB
1 produs

Comentarii (0)

Nu exista deocamdata comentarii legate de acest produs.
Produsul a fost adaugat in lista de dorinte

Cookie-urile ne ajuta sa it oferim serviciile noastre. Utilizand site-ul sau apasand butonul Accept, iti dai acordul pentru modul in care noi utilizăm cookie-urile. Daca nu esti de acord, te rugam sa inchizi acest site. Detalii aici.

Produsul a fost adaugat la comparatie